Labková patrola vo filme

Vedel si, že už 19 augusta 2021 sa v našich kinách objaví film s názvom Paw Patrol (Labkova patrola vo filme) ? V ňom sa znova stretneš so všetkými obľúbenámi postavami Paw Patrol (Labkovej patroly). Tvoji obľúbení psí kamaráti budú tento krát bojovať proti tajnému sprisahaniu ich zarytých a večných nepriateľov mačiek???? Týmto sa podarí ovládnuť prostredníctvom starostu mesto a spustiť svoj neľútostný boj.

Tvoji kamaráti z akčnej záchranárskej skupiny Paw Patrol (Labkovej patroly) však takmer nikdy nespia a ľudstvu, ako jeho najlepší štvornohý priateľ, znovu raz pomôžu a pustia sa z celého oddaného psieho srdca do jeho záchrany.

 V novom filme sa stretneš so svojimi starými známymi ako aj novými priateľmi ako Chase, Delores, Butch, Kendra, Wilson, Marshall, Ryder a inými. Ako dopadne ich snaženie a koľko dobrodružstva tvoji kamaráti z Paw Patrol (Labkovej patroly)  zažijú sa dozvieš už 19.8.2021.

Trailer na nový film Paw Patrol (Labkova patrola vo filme) si medzitým môžes pozrieť tu:

Vybav sa aj ty na novú školskú sezónu školskými a kreatívnymi produktami Paw Patrol (Labkova patrola) z našej ponuky a preži spolu so svojimi obľúbenými kamarátmi všetky ich  dobrodružstvá spoločne:

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz