Kancelárske potreby EAGLE

Naša firma je už od roku 2001 výhradným dovozcom  produktov  kancelárskych potrieb značky EAGLE. Táto hongkongská značka od roku 1962 vyváža do celého sveta svoje produkty pre kancelárie.

Na Slovensku sa EAGLE stal známou a renomovanou značkou, ktorá poskytuje veľmi dobrý pomer ceny a kvality. Ako dôkaz (okrem predajnosti) svedčí aj fakt, že s produktami značky EAGLE sa sami stretávame aj v našom bežnom živote. Často  totiž vidíme, že na čerpacích staniciach, v obchodoch alebo úradoch zamestnanci používajú práve výrobky značky EAGLE  (napríklad zošívačky Eagle 205, Eagle 206 Eagle S6083, dierovače Eagle 706, Eagle 837).

V súčasnosti je portfólio značky EAGLE veľmi široké a stále viac sofistikované. Dlhodobo silnými a stabilnými kategóriami sú zošívačky, dierovače a náboje do zošívačiek prípadne polypropylénový program. Veľmi obľúbenými sú aj lepiace štítky takzvane stickynotes.

Najpredávanejšími produktmi posledných 3 rokov sa stali elektrické strúhadlá. Tie sa ponúkajú v širokom spektre s mnohými funkciami. Okrem klasických automatických strúhadiel na baterky, ponuku rozšírili strúhadlá s napájaním na adaptér alebo USB. Výhoda napájania na USB je, že pokiaľ nie je možné sa napojiť na elektrickú sieť, tak je stále možné napájať strúhadlo napríklad z počítača, alebo záložného zdroja.

Najpredávanejšie  strúhadlo Eagle EG-5161 má okrem výhody, že je možné ho zakúpiť s rôznymi napájaniami, ďalšiu výhodu a to, že je možné v ňom strúhať tenké aj hrubé ceruzy (hrubé ceruzy používajú hlavne deti na maľovanie). Výhodou tohto strúhadla je jednoduchá vymeniteľnosť nožov za nové.

Pre náročné a intenzívne kancelárske použitie je vhodné elektrické strúhadlo s frézou, ktoré ma omnoho dlhšiu životnosť ako strúhadlo s nožmi. Špecialitou je elektrické strúhadlo Eagle EG-5168, ktoré má dve frézy a tak napriek jednému otvoru je schopné zastrúhať ceruzky s priemerom od 7-11mm. Toto strúhadlo má zároveň držiak na ceruzy a adaptér v balení.

Jednou z ďalších patentovaných noviniek značky EAGLE pre rok 2020 bol automatický odvíjač pásky do jednej ruky pre 12 alebo 19mm pásku, ktorý sa dá veľmi ľahko a prakticky ovládať jednou rukou:

V druhej polovici roka 2021 a začiatkom roka 2022 pripravujeme v rámci značky Eagle mnoho noviniek , ktoré Vám znova o krok uľahčia a spríjemnia Váš denný kancelársky život.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz